woensdag 12 februari 2014

Empower Network Belgie Gratis Veel Meer Websitebezoekers

Empower Network Belgie Gratis Veel Meer Websitebezoekers

 
http://goo.gl/Q4y3JE

Nog een paar dagen en dan de gratis webinar

Empower Network Belgie Gratis Veel Meer Websitebezoekers

Ook in België is Empower Network zeer populair, heel veel belgen zijn inmiddels toegetreden tot de zeer sterk groeiende internationale community met inmiddels over de 200.000 team leden van over de gehele wereld.
Iedereen die zich aansluit bij s werelds snelst groeiende internet marketing community loopt vaak tegen dezelfde problematiek aan. Het verkrijgen van emailadressen zogenaamde "subscribers" of  "leads" voor je business.
http://workwithsim.weebly.com/
Her verbaast mij nog steeds dat bijna iedereen ook binnen Empower Network België "probeert" nieuwe team leden te verkrijgen op de exact identieke manier zoals 98% van alle andere teamleden dat doen, met vaak hetzelfde resultaat, geen enkele of bijna geen omzet en het lijkt erop dat niemand echt interesse heeft in jouw business. Het gevolg hiervan is dat veel mensen die toch zo enthousiast waren begonnen met Empower Network België er binnen korte tijd weer mee stoppen.
Ik hou van de internet marketing Branche, het heeft mij de vrijheid gegeven om dat te doen wat ik echt leuk vindt, het "op weg helpen" van nieuwe collega s binnen Empower Network België.

Internet marketing is niet moeilijk, het is in feite niets anders dan "copy and paste"

Het allerbelangrijkste is dat je een Mentor zoekt, iemand die echt succesvol is in deze branche en ik heb het geluk dat ik niet een maar twee mentors heb. Miles Segers, een jaar geleden begonnen en zit momenteel op zon $30.000 per maand, en Vick Strizheus de "master of getting traffic" Vick heeft afgelopen jaar alle bestaande records gebroken en heeft in 2013 meer dan $3.000.000 verdiend.
Door mij te "omringen" met louter succesvolle personen en eigenlijk niets anders gedaan heb en nog steeds doe, dan het kopiëren van die dingen die bij mijn Mentors werken, klinkt simpel,. is het ook.

Empower Network België is momenteel zeer sterk aan het groeien

Er zijn een aantal dingen die iedereen echt elke dag moet doen en/of toepassen.
1. Je moet elke dag een blogpost schrijven en verspreiden via de social media, en alleen een stukje op je Facebook pagina zetten, is leuk maar eerlijk gezegd er komt toch iets meer kijken dan alleen maar Facebook.
2.Ga voor de minimaal 2 per dag, begin met 1 nieuwe subscriber per dag, dan naar twee etc. zorg dat je een gezonde emaillijst opbouwt.
3. Hoeveel uur per dag werk je echt effectief voor je eigen business? Een eigen business opbouwen kost nu eenmaal tijd, dit geldt zeker ook voor internet marketing.
4.Leer elke dag, leer de nieuwe technieken om veel meer bezoekers op je blog te krijgen, er zijn zoveel gratis manieren waarmee je echt heel veel bezoekers kunt verkrijgen maar van niets komt niets, je moet er natuurlijk wel wat voor over hebben en tijd investeren.
5. Je moet echt consequent zijn en blijven, niet even "Vandaag heb ik geen tijd" we kennen dit allemaal maar als je echt heel eerlijk bij je zelf bent weet je dat 99.9% van alle "ik heb geen tijd" excuses eigenlijk gewoon maar.....excuses zijn en eerlijk gezegd, met deze instelling bouw je hier niet en nergens een succesvolle business op.
6.Je moet er in geloven, er zijn zijn zoveel gratis trainingen in de backoffice van Empower Network België te bekijken, iedereen kan snel beginnen en echt realistisch geld gaan verdienen.

7.Ga naar de events, als je echt succesvol wilt worden in deze Branche dan ontkom je er niet aan om naar de events te gaan, hier onder een video van ons laatste Empower Network event in Miami, meer dan 6000 team leden in een ruimte een happening om nooit te vergeten, veel kijkplezier!


Ongelooflijk, wat een ervaring. En als jij nog nooit gehoord hebt van Empower Network Belgie en je wilt graag meer info over Empower Network en mijn Mentors Miles Segers en Vick Strizheus, klik dan hieronder op de gratis info knop en je wordt dan doorverwezen naar een aantal gratis videos.#empowernetworkbelgie
#empowernetwork
#milessegers
#vickstrizheus
#bigideamastermind
#workwithroemer

Kijk ook eens op een van onze Yahoo groups: https://groups.yahoo.com/neo/groups/simpowerteammastermindgroup/links/all
Lees dit ook eens:  http://workwithroemernow.blogspot.be/2014/02/the-conditioned-promise-me-not-to-cry.html
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten